15 Ekim 2016 Cumartesi

PARODONTAX DİŞ MACUNU

Parodontax diş macunu tam bir diş eti uzmanı. Diş eti bakımı için bir macun arayanlar için önerebileceğim bir macun.  Bende bir yıl önce tanıştım bu macun ile açıkçası tavsiye üzerine kullanmak istedim.  Dişlerimde benim sadece fırçalama yapmadığım da diş etlerimde hafif bir kanama oluyordu. Birçok ürün kullandım ama geçici bir temizlik qibi geldi ekstra diş etine bir bakım yapmadı.  
Rengi diğer macunlar gün gibi beyaz mavi yada yeşil değil.  Kahverengi gibi sanki farklı bir rengi var.  Tadına gelince ilk kullanımda kötü bir tadı var ama sonra alışıyor insan bor hafta gibi bir sürede :)  Florür içermeyen bir macun. Kanama, aft, diş ağrısı gibi sorunlarınız varsa kesiyor.  Macunun içinde mineral tuz ve bitkiler var bu yüzden tuzlu bir tat alabilirsiniz.  



ÜRÜN BİLGİSİ : parodontax ın içeriğindeki nane papatya,  mira ekinase ratanya ve adaçayı bitkileri antibakteriyel olup,  mira kanamayı durdurur.  Ratanya doku büzücü etkilidir. Papatya yaraların iyileşmesini sağlar. Ekinase vücudun doğal savunma mekanizmasını güçlendirir.  Nane ise nefesi tazeler ve ağız kokusunu giderir.  

*parodondaxın içinde bulunan yüksek miktarda sodyum bikarbonat  dişi beyazlatmaya yardımcı olur.  Dişin üzerinde bulunan çay kahve nikotin lekelerini așındırmadan giderir.  

*parodondaxın tadıyla da farklı,  tuzlu tadını içinde bulunan sodyumdan bikarbonattan alır.  Keskin tadını ise bitki özlerinden alır.  İlk başlarda alışılmışın dışındaki tadı ile zararlı bakterilerin sevmediği bir üründür. 

İçerdiği sodyum bikarbonat sayesinde fazla köpük oluşumunu da engeller.  

*sanıldığının aksine bol köpük, etken maddenindiş yüzeyinde kalna süresini azaltarak olumsuz etki sağlar.  

*dişlerinizde fark edilir bir ferahlama ve temizlik duygusu bırakır. 

*içeriğininin p i minarel tuz ve doğal bitkilerden etkili maddelerden oluşur. 

*günde iki defa kullanımda diş ve diş eti sorunlarını çözecektir.  



Adından da anlaşıldığı gibi diş eti bakım uzmanı olarak tüm diş eti problemlerinde yardımcı bir ürün denemenizi tavsiye ederim. 

Sevgiyle kalın ☺ ☺ ☺ 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder